Bemutatkozás

Jelen és jövő!
A Ssangyong név - történetének 60 éve alatt - összeforrt a rendkívüli tudású és minőségű összkerékhajtású járművekkel. A terepjárós tradíció és az azzal összefüggő sokéves know-how testesítődik meg ma is minden Ssangyong modellben. Mindegyik modellünket igényes dizájn, modern technika és kimagasló minőség jellemez. Emellett mindegyik SsangYong kedvező áron elérhető, széles körű felszereltséggel választható.
A SsangYong márka 2010-ben új tulajdonoshoz került, India egyik legnagyobb ipari és szolgáltató konglomerátuma, a világ 100 országában 144.000 alkalmazottat foglalkoztató Mahindra & Mahindra csoport biztosítja a Ssangyong következő években tervezett modelloffenzívájának financiális hátterét. Ennek részeként 2013 és 2016 között 5 teljesen új modellt mutat be a Ssangyong és globális eladásait megkétszerezve 2016-ra évi 300.000 gépkocsi értékesítését tűzte ki célul.
A vállalat székhelye és autógyárta a koreai Pyeongtaek-ben, míg saját motorgyártó üzeme Changwon-ban található. Jelenleg összesen megközelítőleg 5500 alkalmazottat foglakoztat és a világ 96 országában forgalmazza a Ssangyong modelleket. Az új tulajdonos által megfogalmazott célkitűzés szerint a Ssangyong „A leginnovatívabb és leginkább megbecsült koreai autógyártóvá” kíván válni.
 
Cégünk, a Borsod Autó Kft. 2019.áprilisától forgalmazza a SsangYong márkát, a Hyundai-Mitsubishi-Subaru márkák mellett.
A SsangYong modellei 2019 év elején már az új modellekkkel jelent meg és vette fel a versenyt a többi márkával szemben. 2019 év elején megjelent a legújabb MUSSO GRAND PICK UP, 2019 év végével a TIVOLI X116 és az XLV szívóbenzinmotorral szerelt modelljei kivezetésre kerültek, de ezzel egyidejűleg  megjelent egy frissített karosszériával rendelkező legújabb TIVOLI X150, majd 2019.novemberében megjelent a negyedik generációs KORANDO is. Jelenleg várjuk a facelift-es, megújúlt REXTON G4 modellt is. Így összesen négy modellel várjuk a SsangYong márkában gondolkodó ügyfeleinket. Az autók teljeskörű szervizelését, garanciális javítását, karosszéria javítását helyben végezzük. Várjuk érdeklődését elérhetőségeink egyikén, vagy személyesen bemutatótermünkben.